pondělí 13. srpna 2012

Olympiáda skončila, tvrdý trénink s NTNUI začíná !!

Další týden je fuč, skoro celý týden propršelo, takže ideální pro sledování olympiády. Já samozřejmě chtěl běhat i v dešti, ale z nových talonů sem nějakým záhadným způsobem udělal půchýř. Tak sem radši seděl před kompem a koukal snad na všechno, kromě gymnastiky, kde se mi skoro pokaždé povedlo usnout. U čeho jsem neusnul bylo včerejší zakončení, které se anglánům fakt povedlo. Dokonce i Spice Girls byly docela dobrý. Úžasnej byl Monty Python a Erick Idle s klasikou "Always look on the bright side of light", takže i mě skoro ukápla slza, když oheň uhasl. Ale cooo, za 2 roky bude Soči a pak zas Rio :-D 
To byla minulost, teď mě čekají tvrdé tréninkové dávky s NTNUI. Včera přišel mail s plánem ta tento týden. Vypadá asi takhle. V norštině je to naschvál, ať se taky trochu učíte :-)

Mandag 13. august

Tidspunkt: 18.30
Hva: Mandagstrening
Oppmøte: Store-P, Moholt Studentby
Beskrivelse: Klassisk mandagstrening. Vi starter sammen fra Moholt, men deler oss i forskjellige grupper underveis. Man kan velge å løpe korte eller lange turer i Estenstadmarka, f.eks. Liaåsen, eller trene styrke inne på Dragvoll. Husk innesko og NTNUI-medlemkort om du skal inn på Dragvoll.

----------------------------
Tirsdag 14. august

Tidspunkt: 18.30
Hva: Lerkendal-Estenstadhytta
Oppmøte: Store-P, Moholt Studentby
Beskrivelse: Bakkeintervall, 6x4 minutter med 2 min pause, litt formtopping inn mot NM-ultralang. Det er lov å løpe flere drag ;)Start på vestsiden av brua. Løypa følger gangvei om Gløshaugen, opp forbi Berg studentby, følger skiløypa fra Berg, forbi Lohove gård og videre mot Bekken, avsluttes opp veien fra Bekken og opp forbi Tømmerholt.

----------------------------
Onsdag 15. august

Tidspunkt: 08.00
Hva: Morgenstyrke
Oppmøte: Store-P, Moholt StudentbyBeskrivelse: Vi trener styrke i Dojo-rommet på Idrettsbygget Gløshaugen. Selve styrketreningen starter 08.20 for de som vil møte direkte. Bli med og bli sterk!

----------------------------
Torsdag 16. august

Tidspunkt: 18.30
Hva: Ballspill
Oppmøte: Store-P, Moholt StudentbyBeskrivelse: Spiller fotball utendørs om været er bra! F.eks Valentinlyst gresspark. Send mail på bull

----------------------------
Fredag 17. august

Tidspunkt:
Hva: Ta livet med roOppmøte: Sofaen dinBeskrivelse: Slapp av og spis godt før helgens anstrengelser

----------------------------
Lørdag 18. august

Tidspunkt: 11.00
Hva: Norgescup sprint i Steinkjer
Oppmøte: Store-P, Moholt StudentbyBeskrivelse: Sprint i Steinkjer sentrum. Avreise kan bli endret når starlistene kommer.
Les mer: http://klubbinfo.no/steinkjerok/nm-helg-2012.html

----------------------------
Søndag 19. august

Tidspunkt
:Hva: NM-UltralangOppmøte: Store-P, Moholt Studentby
Beskrivelse: Årets lengste mesterskapsdistanse går av stabelen i Steinkjer og ekte Trønder-terreng står på menyen, fordel NTNUI! Spis godt, løp gjerrig og nyt løpet uansett løpsform! Undertegnede setter opp to ulike avreisetider p.g.a stor spredning i startfeltet
Les mer: http://klubbinfo.no/steinkjerok/nm-helg-2012.html


----------------------------

Dobře přeložím aspoň sobotu a neděli. V sobotu se běží v Steinkjeru sprintík (národní pohár), kde by mohlo dojít k prvnímu souboj Maňasss x Olav Lundanes ;-) ještě zvažuju svou účast. Avšak né z důvodu, že bych se bál, že dostanu kládu od letošního mistra světa na longu, ale propásnul jsem první termín přihlášek a tak bych musel zaplatit asi 100 NOKů ze svýho :-D Přihlášky jsou do středy, tak je času dost přemýšlet. V neděli se běží norské mistrovství na dlouhé trati, to jsem však hned rezolutně odmítl. Býval jsem sice ultralongový specialista, ale přeci jenom běžet první závod v norsku a hned ultralong ... to není nic pro mě. 

Vzhledem k tomu, že je už večer dnešní trenál mám již za sebou. Dle Norů to měl být "the most social training". Jako jooo sešlo se nás asi 15. Představil jsem se jako Martin ze země letošních mistrů světa ve štafetách a vyrazili jsme vlažným tempíčkem. Po 15min jsme doběhli k tělarně a když jsme šli dovnitř už sem si řikal, že něco nehraje, že jsem se tak neměl představovat :-D A najednou jsme si brali žíněnky a následovali 45min SWEtru (v tomhle případě spíš NORtru). Přesvědčil jsem se, že Coach nám tehdy nekecal :-D Oni to fakt dělaj :-D Kdyby přeci jenom někdo nevěděl o co se jedná, tak si zhruba po 1. minutě puste tohle VIDEO

Vzpor na obou předloktí 

Mužete to i zkusit, jestli jste cvoci ;-) Sečteno podtrženo z tělárny sem vyšel upe rozsekanej a doufám, že přežiju dnešní noc.
Zítra mě ráno čeká sportovní vyšetření v místní nemocnici, který je součástí diplomky co se zabývá VO2 max u trénovaných sportovců :-D Tak uvidím jak sem (ne)trénovanej :-D Odpolko už by to měla být dávačka, intervaly 6x4min, pohoda. 
Abych tu furt nepsal jen o běhání, tak mám i 2 nový spolubydlící. Jeden je z Madridu a druhý někde z Angoly, říká si Carlos, ale můj chytrý mozek mi říká, že je to fake jméno. Dovolím si tvrdit, že takhle černýho člověka jste v životě neviděli ...jak bota :-D , ale je s ním aspoň sranda. Jinak stresíky ohledně zařizování všech karet a školy zatím kupodivu zvládám. Příští týden začíná škola i tam už se docela těším :-) 

Něco mi tu přece jenom chybí ..... dal bych si pivko!!! 


1 komentář:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat